Slaapkamerkast op maat

Wij stellen uw slaapkamerkast volledig op maat samen, dit geldt voor zowel de kastdeuren als het kastinterieur. Dit voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding voor uw slaapkamerkast.

Maatwerk slaapkamerkast op maat

Een slaapkamerkast is leverbaar in allerlei soorten en maten: inloopkasten, hoekkasten, of slaapkamerkasten met een schuine wand. Doordat wij enkel 100 procent maatwerk leveren, kunnen wij elk soort slaapkamerkast voor u maken.

Slaapkamerkast op maat met draaideuren of schuifdeuren

Wij kunnen uw slaapkamerkast voorzien van schuifdeuren of draaideuren. Het grote voordeel van schuifdeuren is dat ze minder ruimte in beslag nemen. Er is zeer veel mogelijk op het gebied van kastdeuren, zodat ze volledig passen bij uw slaapkamerinrichting. Zo kunt u kiezen voor draaideuren in standaard kleuren, decors of moderne stijldeuren met strakke lijnen. Kiest u voor hoogglans schuifdeuren voor een strakke, moderne slaapkamer of toch liever klassieke of landelijke stijldeuren?

Wilt u een spiegel op uw slaapkamerkast? U bepaalt het allemaal zelf. Ook beslist u zelf over de inrichting voor uw slaapkamerkast. Wenst u meer of minder hangruimte? Of wilt u misschien legplanken? Of een ladeblok? Alles is mogelijk. Ook allerlei handige accessoires aan uw slaapkamerkast toevoegen mag. Denk aan een garderobelift, schoenenrek, verlichting of dassenrek.

Een slaapkamerkast op maat samenstellen

U bepaalt zelf de afmetingen van uw slaapkamerkast (breedte, diepte, hoogte) en het type kastdeuren. Daarnaast kiest u zelf het soort deurvulling (houtnerf decors, kleuren, glazen- of spiegeldeuren) en de indeling van uw kastinterieur (hang- en legruimte, ladeblokken). Tenslotte heeft u de mogelijkheid om verschillende kastaccessoires aan uw slaapkamerkast toe te voegen, zoals een rek voor uw schoenen, riemhouder en garderobelift.

Advies, inmeet- en montageservice voor uw slaapkamerkast op maat

Wilt u liever persoonlijk advies, kom dan eens langs in onze showroom. Ook kunt u een afspraak maken met onze adviseur bij u thuis. Thuis wordt u dan niet alleen geadviseerd over de mogelijkheden, maar ook meet de adviseur alles meteen in. Monteert u uw slaapkamerkast liever zelf? Dat kan! Of laat u de montage liever over aan onze monteurs? In dat geval zorgen zij ervoor dat uw slaapkamerkast snel en vakkundig wordt geplaatst.

Slaapkamerkast op maat rotterdam