Inloopkasten op maat

Altijd al gedroomd van een inloopkast op maat? Een inloopkast creëert rust en zorgt voor een opgeruimde slaapkamer. Wij hebben met onze jarenlange ervaring in deze branche de juiste expertise in huis voor dé perfecte inloopkast op maat! Overtuig uzelf en ontdek de mogelijkheden voor uw inloopkast op maat

Kies voor kwaliteit

Met een inloopkast op maat kiest u voor duurzame en superieure kwaliteit inloopkasten. Heeft u de ruimte ervoor beschikbaar, twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om online zelf uw eigen inloopkast op maat samen te stellen die exact voldoet aan uw ideeën over ruimte en praktisch comfort. Uw inloopkast op maat kan worden voorzien van een prachtige schuifwand die niet zal doen vermoeden welke ruimte men erachter aantreft. Zo sluit uw inloopkast op maat perfect aan bij de rest van uw slaapkamerinterieur. Wij zijn ten alle tijden bereid om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van interieurindeling, materiaalgebruik, accessoires en alles wat erbij komt kijken.

Opties voor uw inloopkast op maat

Onze inloopkasten op maat zijn van een hoge kwaliteit en opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat, net zoals de achterwanden. De panelen zijn standaard voorzien van een stevige ABS-stootrand en heeft u de keuze uit twee paneeldiktes, 18 of 22 mm. Wacht niet langer en creëer nu uw inloopkast op maat waar u altijd van hebt gedroomd. Doordat wij de productie van de schuifdeuren en kastinterieurs geheel in eigen beheer hebben, kunnen wij u deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden en hanteren wij korte levertijden.

Creëer uw eigen inloopkast op maat!

Inloopkast op maat! Ga naar de online kasten configurator en stel zelf uw eigen kast samen inclusief prijsberekening. En, heeft u vragen neem vrijblijvend contact met ons op.

inloopkasten op maat rotterdam